Medex

steinborg_web.png

Drenthe este o regiune minunata din Olanda, bine cunoscuta pentru calmul si linistea sa. In mijlocul aceste regiuni gasim oraselul Elp, un loc tipic olandez pentru vizitatorii straini, ce se afla la doar 30 de minute de condus de granita cu Germania. In acesta zona compania Medex produce de peste 30 de ani cele mai fine cosmetice imaginate vreodata.

In inima pitorescului Drenthe se afla mosia de “Steinborg”, apartinand familiei Stein-Borg proprietarii firmei de cosmetice “Medex”.

La intrarea in cladirea fabricii Medex, se simte imediat atmosfera placuta, caracteristica companiei. Acesta atmosfera calma se manifesta si in procesul de creatie, compania Medex producand cu grija, dragoste si dedicare personala, o varietate de colectii,intr-o fabrica de mici dimensiuni dar ultramoderna. Toate produsele apartin brandului Medex, fiecare avand caracteristicile sale distinctive. Produsele Medex sunt create in atat de multe multe variante diferite incat creeaza impresia ca acestea s-ar face la dimensiunea utilizatorului individual.

josephineprod.png

Cea mai mare mandrie a companiei sunt produsele din gama “Josephine van Steinborg” , gama creata cu actiune foarte puternica impotriva imbatranirii . Retetetele produselor din acesta gama au la baza impactul puternic al elementelor marine si al extractului de caviar original ce permite imbunatatiri semnificative ale tenului dupa perioade scurte de timp. Aceasta linie este prezentata intr-un mod unic, astfel incat fiecare achizitie sa se simta ca un “cadou” pentru tine.

Linia profesionala “Quintenstein”, are un efect intensiv similar, avand la baza uleiuri aromatice naturale si vitamine. Aromele naturale si substantele active au fost selectionate astfel incat sa se complecteze reciproc pana la punctul in care nici un parfum sau alta adaugire sa nu mai fie necesare produsele acetei linii fiind deosebit de eficientw pentru persoanele cu pielea fragila.

O alta gama cosmetica destinata utilizarii profesionale este “Medex Professional”. Aceasta contine aproximativ 50 de produse cu continut diferit, permitand terapeutului sa faca alegeri individuale pentru fiecare din clientii sai.
Nu a exista niciodata un client care, odata ce a inceput sa foloseasca produse din gama Medex Professional sa nu fi reactionat prin a spune ca i-au fost date produse total incomparabil cu produsele utilizate anterior.

Alte game create de MEDEX cu efecte binefacatoare sunt urmatoarele: O linie de cosmetice special concepute pentru barbati MEDEX FOR MAN si o linie de tratamente dermato-cosmetice pentru tratarea problemelor specifice (in special a acneei) etc.
Brosuri separate pot fi obtinute pentru fiecare din aceste specialitati. Ar fi prea mult pentru a da un rezumat complet aici. Pentru mai multe informatii cu privire la brandurile si colectiile Medex, faceti click pe produse.[ Back ]
 
HOME
BACKGROUNDS
ISTORIE
MEDEX
PRINCIPII
EXPOZITII