Istorie

Companiei Medex a fost infiintata in anii ’70 avand ca obiect producerea de produse farmaceutice. Activitatile initiale din “domeniul medical”, au dus la crearea liniilor de produse “Steinborg” si “2M”.

Productie de cosmeticele de speciale a fost ulterior extinse pentru a cuprinde o gama larga de produse din ce in ce mai importante pentru ingrijirea pielii. Aceste produse sunt pe zona de granita intre “medicale si cosmetice”, in special produsele pentru tratamentul acneei si al pielii neglijate si foarte deteriorate. Extindere a avut loc in asa fel incat acum Medex este lider de piata in domeniul produselor cosmetice pentru tratamente de specialitate in mai multe tari Europene.

iso-certificering.pngCertificatul “ISO 9001:2000″ certifica inca o data faptul ca produsele MEDEX respecta toate cerintele internationale, acesta fiind o garantie suplimentara spre completa satisfactie a clientilor.
Laboratorul MEDEX de analiza produselor cosmetice , cu sediul in Zwiggelte, se mandreste cu faptul ca de mai bine de 25 de ani extinde constant granitele cercetarii pe segmentul acesta realizand combinarea dezvoltarii produselor si a productia .Datoita lui MEDEX produce in Olanda si Danemarca, unde este lider de piata si exporta in alte treizeci de tari .

O companie ce este capabila de a respecta toate standardele si legile europene este o companie excelenta”, a declarat aprobator primarul Ter Avest.[ Back ]
 
HOME
BACKGROUNDS
ISTORIE
MEDEX
PRINCIPII
EXPOZITII