Backgrounds

vrouw1.png

De ce este MEDEX un Succes:

  • MEDEX desfasoara ample cercetari de marketing, si de aceea este in masura sa ofere clientilor sai produse care se potrivesc nevoilor lor.
  • Aproape toate brandurile cosmetice isi concentreaza atentia pe imagine si pe prezentare. In loc de a se concentra exclusiv pe cerarea de imagine pentru produse, cerecetarile MEDEX sunt orientate spre continua imbunatatire a calitatii produselor si pe efectele pe care le produc cosmeticele proprii, fara a pierde din vedere imaginea acestora.
  • MEDEX antreneaza intensiv cosmeticienii si importatorii, terapeuti de frumusete si farmacisti care vand produsele sale.
  • MEDEX are un laborator propriu de creatie pentru dezvoltarea si imbunatatirea permanenta a produselor. Acest laborator este sub conducerea a trei membri ai personalului specializat in discipline diferite: un chimist, un medic si un specialist in calitate.
  • Procesul de productie al cosmeticelor MEDEX este sub control permanent de calitate interna si externa.

MEDEX pe piata

MEDEX a inceput prin a fi o companie producatoare de produse farmaceutice, in anii 70. Divizia “Medicala” sub numele de divizia “Steinborg ‘este inca unul dintre pilonii MEDEX ceii mai importanti. Cosmeticele de specialitate au fost ulterior extinse pentru a cuprinde o gama larga de produse din ce in ce mai importante de ingrijire a pielii spre zona de frontiera dintre “medical si cosmetice”, in special produse pentru tratamentul acneei si al pielii neglijate si deteriorate, aceasta extindere a avut loc in asa fel incat MEDEX este acum lider de piata in domeniul produselor cosmetice de specialitate intr-un numar de tari europene.

Cum este MEDEX diferita

Produse cosmetice sunt produse de larg consum, prin urmare este in natura produsului ca datorilta efectele lor in cauza, produse cosmetice sa fie orientate spre marea majoritate a utilizatorilor. Cerinta speciala a prodelor MEDEX este faptul ca se acorda prioritate tipului de piele a utilizatorului in acest sens Medex este in masura sa ofere o gama foarte larga de produse. Politica MEDEX este de a oferi orientari detaliate si formare profesionala pentru persoanele de vanzari ale sale. In unele tari, acestea sunt de vanzare personalului care lucreaza la ghiseele parfum si in alte tari in care sunt specialisti de frumusete, in functie de pachetul de produse MEDEX, care ofera in aceasta tara. In Olanda, Bio Produse cosmetice Stiintei “din gama de produse sunt disponibile doar prin intermediul specialistilor de frumusete.

Dezvoltare de produse

MEDEX are laborator propriu de creatie pentru dezvoltarea si imbunatatirea permanenta a produselor. Acest laborator este sub conducerea a trei membri ai personalului specializat in discipline diferite, un chimist, un medic si un specialist laborator de calitate.. Rezultatele finale ale cercetarilor laboratorului mEDEX sunt inspectate si testate si de catre laboratoare independente.

Procesul de productie

Calitatea materiilor prime folosite, formulele dezvoltate in laborator precum si procesul de productie in sine joaca un rol important in obtinerea de cosmetice de o calitate ridicata. Numai un grup select de doar cativa producatori, printre care si MEDEX, utilizeaza un proces optim de productie. Acest lucru implica producere de creme in faze ,astfel incat fiecare componenta sa fie adaugata la temperatura specifica acelei componente si in faza corecta a procesului de productie astfel, principiul activ potentat de o componenta se transmite integral si calitatile cremei nu se pierd (de multe ori acesta poate fi dependent de o diferenta de temperatura de una sau doua grade celtius)

Productia

Productia, in conformitate cu hiper-metodele moderne se realizeaza in conditii de igiena absoluta. Fiecare proces de productie este guvernat de cerintele de puritate, producerea avand loc in vacuum. Calitatea si testarea bacteriologice are loc de trei ori in timpul procesului: calitatea materiilor prime este testata inainte de utilizare, investigatiile bacteriologice si micotice realizandu-se de catre un laborator certificate independent. Investigatiile se repeta folosind metodele de esantionare dupa ce produsele a u fost ambalate. Procesul poate continua numai dupa raportul de laborator a fost eliberat. Pentru acest raport, MEDEX mentine standarde de 10 ori mai strict decat cele legale acceptate de catre organisme guvernamentale.[ Back ]
 
HOME
BACKGROUNDS
ISTORIE
MEDEX
PRINCIPII
EXPOZITII